top of page
winkeltje-about.png

ABOUT ATELIER COCOTIER

atelier cocotier is een one-stop-shop destination voor interior treasures.

 

Wij geloven dat iedereen een thuis vol treasures verdient. Een warme, knusse en gezellige plek waar je iedere dag happy van wordt. Voor ons is dat een lange tafel vol vrienden en familie, wél die luxe geurkaars aansteken wanneer je daar zin in hebt, just because. Onder een dekentje kruipen als de regen zachtjes op de ramen tikt. Maar ook genieten van een morning coffee, door de kamer dansen op liedjes van vroeger en op zondagochtend croissantjes bakken. Maar most of all: waar we herinneringen maken en waar we honderd procent onszelf kunnen zijn.
 

Onze winkel in Den Haag noemen wij dan ook de interior treasure store. We verzamelen prachtige en unieke items en merken van
over heel de wereld, welke je hier en in onze online shop kunt kopen.
Denk aan mond-geblazen karaffen uit Tsjechië, Vondels’ Christmas magic, Marokkaans Tamegroute en handgemaakte kaarsen uit onze eigen Hofstad. Een mix and match aan stijlen, kleuren en materialen.
Maar wel allemaal volgens het concept van affordable luxury, want mooi wonen hoeft echt niet in de papieren te lopen.

 

Heb je net wat meer nodig dan een aantal nieuwe eyecatchers in huis? We got you! We denken graag met je mee als je gaat verhuizen of wanneer je de warmte in huis mist. Misschien wil je de indeling graag veranderen of kom je er maar niet uit welke kleur je huis wonderen doet. Speciaal voor jou hebben we how we home: we gaan samen aan de slag om van jouw huis jouw thuis te maken, maar dan the atelier cocotier way!

bottom of page