top of page

SHIPPING + RETURNS

SHIPPING POLICY

​Alle orders worden verzonden met PostNL en ontvang je binnen 2-3 (NL) of 3-5 (EU) werkdagen op het door jou gekozen adres. De verzendkosten bedragen €6.95 voor pakketten binnen Nederland, bij orders boven €100.00 ontvang je gratis verzending. ​

De verzendkosten voor pakketten naar het buitenland zijn als volgt:

• België, Duitsland, Luxemburg --> €9.95
• Denemarken, Italië --> €19.95
• Finland, Frankrijk, Spanje --> €24.95
• Hongarije, Ierland, --> €29.95

• Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Zweden --> €34.95

 

Pre-order items
Alle producten met het label 'pre-order' hebben een langere levertijd. Het product wordt op het moment van je bestelling nog gemaakt of we wachten op een nieuwe levering omdat het product wordt aangevuld. Zodra je bestelling compleet is, wordt deze verstuurd. 


RETURN & EXCHANGE POLICY

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop, mocht je toch een aankoop willen retourneren dan heb je 14 dagen bedenktijd waarin je je retour aan ons moet melden en 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen. Atelier Cocotier zal binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten mits de items in perfecte conditie zijn en in de originele verpakking zitten.

Hoe retourneer je een bestelling?
1. Vul het retourformulier dat je hier kunt downloaden compleet in. 
2. Verpak de items die je retourneert in de originele doos of een andere stevige kartonnen doos. Voer het retourformulier en de originele factuur toe aan het pakketje en tape deze stevig dicht. 
 
3. Stuur het pakketje naar: 

Atelier Cocotier

van Brakelstraat 108D
2518 XB 's-Gravenhage

Nederland

De kosten voor het retourneren van je bestelling nemen wij niet voor onze rekening. Daarnaast raden wij je aan om een bewijs van verzending met traceergegevens te bewaren - wanneer je retourzending verloren raakt dan is dit niet onze verantwoordelijkheid.

Terugbetalingen vinden plaats via de oorspronkelijke betalingsmethode. De terugbetaling vind je binnen 10 dagen na ontvangst van je retourzending op je rekening. We zullen je via mail contacteren wanneer we je retour hebben ontvangen en verwerkt. 

Wil je een item liever ruilen? Helaas biedt Atelier Cocotier deze mogelijkheid niet. Wil je een ander item ontvangen? Retourneer dan eerst je ongewenste artikel voor een terugbetaling en plaats een nieuwe bestelling via onze webshop. 


Beschadigd / verkeerd item ontvangen
Indien je een verkeerd of door een productiefout beschadigd item hebt ontvangen, neem dan direct contact op via info@ateliercocotier.com en we zorgen voor een passende oplossing. 

Garantie
Wij adviseren onze klanten om binnen 14 dagen na ontvangst de bestelde items te controleren op kwantiteit en kwaliteit. Mocht er iets niet goed zijn met je bestelling, neem dan contact op via info@ateliercocotier.com en we zorgen voor een passende oplossing.* Let wel, de garantie vervalt wanneer er een gebrek is ontstaan als gevolg van of voortvloeit uit onvoorzichtigheid doordat jij of iemand anders het product hebben proberen aan te passen of het product anders hebben gebruikt dan waar het voor gemaakt is. 

* = 1.   Indien het mogelijk is het product te maken dan zullen wij het repareren. 
      2.   Indien het niet mogelijk is om het product te repareren, dan zullen wij je van een nieuw item voorzien. 
      3.   Indien het niet mogelijk is om het product te repareren en we hebben het item niet meer voorradig,                 dan voorzien wij jou van een terugbetaling. 

 

bottom of page