top of page
carrousel-links.png
carrousel-midden.jpg
carrousel-rechts.png

HOW WE HOME - design date

Verhuizen, verbouwen of misschien wel gewoon ‘ineens’ bedenken dat het allemaal anders moet, spannend! Naast razend enthousiast kun je je soms ook een beetje overweldigd voelen. We’re here to help! Tijdens de design date toveren we jouw woondromen om in concrete plannen.

We komen bij je langs en bespreken binnen 1.5 uur samen al jouw woonwensen, vraagstukken en ideeën. Perfect voor als je benieuwd bent naar welke kleur je huis wonderen doet, je de indeling graag zou willen veranderen of wanneer je op zoek bent naar een ander perspectief. Ook kun je denken aan advies over raamdecoratie, verlichting, meubelstukken en natuurlijk de finishing touch!

Op basis van jouw input nemen wij kleurkaarten en stalen mee om samen een fijn moodboard op tafel te leggen. We laten je zien hoe je zelfs met kleine veranderingen een groots effect bereikt.

Na afloop ontvang je van ons per e-mail een gepersonaliseerd design dossier met daarin de besproken punten, de juiste kleurnummers, onze tips en een shopping list.* Zo kun je thuis meteen aan de slag!

voorbeeld-styling.png

FAQ

 • Wat zijn de openingstijden?
  De winkel is dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11:00 tot 17:30.
 • Waar bevindt de winkel zich?
  Sinds november 2021 hebben wij een fysieke winkel in Den Haag. Deze is te vinden aan de van Brakelstraat 108D (Prins Hendrikstraat) in het Zeeheldenkwartier. Een enorm gezellig buurtje vol kleine winkeltjes, leuke restaurantjes en knusse koffietentjes.
 • Is het mogelijk om mijn winkelaankoop te ruilen of retourneren?
  We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop, maar natuurlijk is dit mogelijk. Binnen 10 dagen na aankoop kun je deze omruilen voor iets anders of retourneren. Terugbetalingen vinden plaats via de oorspronkelijke betalingsmethode.
 • Mijn favoriete artikel is uitverkocht, komt deze nog terug?
  Sorry, je grijpt net mis. We doen ons uiterste best om alle items, indien mogelijk, aan te vullen. Je kunt je e-mailadres achterlaten bij het betreffende item zodat je een notificatie ontvangt wanneer deze weer op voorraad is. Schrijf je in voor de love letter en volg Atelier Cocotier via de social media kanalen om niets te missen.
 • Wat is Club Cocotier?
  -
 • Hoe kan ik lid worden?
  -
 • Hoe werkt het sparen van punten?
  -
 • Waar kan ik mijn punten en rewards zien?
  -
 • Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, wat nu?
  Indien het bedrag van de bestelwaarde wel van je rekening is afgeschreven en de bevestiging is niet ontvangen (vergeet niet om je spam-folder te checken), stuur dan een e-mail naar info@ateliercocotier.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 • Ik heb geen factuur bij mijn bestelling ontvangen, wat nu?
  Sinds januari 2021 ontvang je geen papieren factuur meer bij je bestelling. Sustainability is voor ons heel belangrijk en we werken dan ook hard aan het ontwikkelen en inrichten van ons bedrijf om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Wil je je factuur toch graag hebben? Je kunt deze digitaal terugvinden in je account.
 • Kan ik na het plaatsen van een bestelling deze nog aanpassen of annuleren?
  Het is helaas niet mogelijk om je bestelling aan te passen of te annuleren nadat je deze geplaatst hebt. Wel kun je een e-mail sturen naar info@ateliercocotier.com met alle gegevens. Mocht de bestelling nog niet in behandeling zijn, dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Helaas is er geen garantie dat een bestelling altijd kan worden aangepast.
 • Welke betalingsmogelijkheden biedt Atelier Cocotier?
  Atelier Cocotier biedt online de volgende betalingsmogelijkheden: • iDeal • Creditcard (Visa, Mastercard) • PayPal Creditcardgegevens zoals het creditcardnummer, de vervaldatum, etc. worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat Atelier Cocotier of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Wanneer je betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code).
 • Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
  Zodra je pakketje door ons verstuurd is, ontvang je een e-mail met daarin de track and trace-link. Zo kun je je pakketje tot aan de deur volgen!
 • Ik heb een foutje gemaakt in het afleveradres, wat nu?
  Het adres van je bestelling kunnen wij nog aanpassen als deze nog niet is verzonden. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@ateliercocotier.com of stuur een berichtje via Instagram naar @ateliercocotier. Ons verzendsysteem geeft het aan als een adres niet klopt wat betreft postcode en huisnummer combinaties. In het geval dat er geen juiste combinatie wordt gevonden, zullen wij contact met je opnemen.
 • Welk verzend-bedrijf bezorgt mijn pakketje?
  Alle bestellingen worden verstuurd via PostNL.
bottom of page